fbpx

Dostavu vršimo isključivo na teritoriji Bosne i Hercegovine. Način isporuke birate u obrascu u koraku za završetak narudžbe:

  1. Dostava na adresu putem Express One dostavne službe

Cijena dostave je uslovljena iznosom narudžbe:

 

                                       IZNOS NARUDŽBE/KM                                        CIJENA DOSTAVE/KM
≤ 30,00 KM 12,00 KM
30,01 – 60,00 KM 9,00 KM
60,01 – 100,00 KM 7,00 KM
100,01 – 150 KM 5,00 KM
≥150,01 KM 0,00 KM

 

Dostava za narudžbe preko 150,00 KM je besplatna.

Cijena dostave će se automatski obračunati na koraku plaćanja.

 

  1. Lično preuzimanje na našem prodajnom mjestu

Preuzimanje naručenih artikala moguće je nakon naše e-mail obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje, a obično u roku od 2 radna dana.

Ukoliko odaberete opciju preuzimanja na našem prodajnom mjestu, narudžba će biti spremljena i čekati vas samo u slučaju kartičnog online ili plaćanja na naš transakcijski račun unaprijed. Ukoliko odaberete opciju plaćanja na prodajnom mjestu prilikom preuzimanja, ne možemo garantovati da ćemo vaše odabrane artikle imati na zalihi ili po akcijskim cijenama po kojim ste ih eventualno naručili.

 

ROKOVI ISPORUKE NA ADRESU

Narudžbe primljene do 14 sati radnim danima najčešće šaljemo isti dan, a najkasnije naredni radni dan. Narudžbe primljene petkom nakon 14 i vikendom obrađujemo utorkom.

Nakon što narudžbu predamo dostavnoj službi, rok isporuke je najčešće 24-48 sati radnim danima. Narudžbe predane petkom se isporučuju ponedjeljkom. Nakon što predamo narudžbu dostavnoj službi, ne možemo uticati na brzinu isporuke niti na vanredne situacije u kojima se služba može naći.

Dostava se vrši radnim danima od 8 do 16 sati. Vrijeme dostave nije moguće izabrati, osim u slučaju direktnog dogovora s kurirom.

Kurir će vas kontaktirati prije dostave. Ukoliko niste u mogućnosti preuzeti narudžbu, kurir će vas ponovo kontaktirati naredni dan.  Nakon dva neuspješna pokušaja dostave, paket se vraća nama. Budući da smo mi u obavezi platiti i neuspješne dostave, možemo Vas teretiti za troškove dostave.

Ako niste primili naručene proizvode u ugovorenom roku dostave, molimo vas da nas o tome obavijestite telefonski ili elektronskom poštom.